Η Tesla επίσημος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η εταιρεία οικιακών συσκευών Tesla – ναι υπάρχει εταιρεία που βγάζει τηλεοράσεις Android TV και κλιματιστικά με αυτό το όνομα! – ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη της συνεργασίας τους για τη σεζόν 2020/2021, καθιστώντας την Tesla

επίσημο χορηγό του συλλόγου.

Η Tesla ξεκίνησε το 2014, με στόχο να φέρει την τεχνολογία κοντά σε όλους. Δημιουργεί σύγχρονες, υψηλής ποιότητας, τεχνολογικά προηγμένες, αλλά απλές στη χρήση συσκευές, ιδανικές για κάθε σπίτι. Η εταιρεία διαθέτει ποικιλία προϊόντων όπως τηλεοράσεις και κλιματιστικά, ένα ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών, όπως πλυντήρια, ψυγεία, φούρνους, εστίες μαγειρικής κ.λπ., καθώς και καταναλωτικά προϊόντα, όπως κινητά τηλέφωνα και οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η Tesla ήρθε στην Ελλάδα στα μέσα του 2018 φέρνοντας στην αγορά μια μεγάλη ποικιλία τηλεοράσεων και κλιματιστικών έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές, πρεσβεύοντας το σύνθημα «Τεχνολογία για όλους». Εκτός από την Ελλάδα, η εταιρεία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και σε άλλες αγορές, όπως της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Σερβίας και άλλων χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβικής Ένωσης και των Βαλκανίων ενώ στα άμεσα πλάνα της είναι και η διείσδυση σε ακόμα περισσότερες αγορές μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.tesla.info

Δελτίο Τύπου

Η Tesla επίσημος χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα