Η Open Beta του OxygenOS με Android Pie διαθέσιμη σε OnePlus 5/5T

Techblog.gr

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους κατόχους των OnePlus 5 και OnePlus 5T μιας και η OnePlus ανακοίνωσε τη διάθεση της Open Beta για το OxygenOS με Android Pie, φέρνοντας σταδιακά την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google σε ακόμα περισσότερα smartphone της εταιρείας.

Η αναμονή για τους κατόχους των OnePlus 5/5T φαίνεται να φτάνει

στο τέλος μιας και ξεκίνησε η διάθεση της Open Beta 22 και Open Beta 20 για τα OnePlus 5 και 5Τ αντίστοιχα, η οποία περιλαμβάνει το OxygenOS με το Android 9 Pie. Κατά την ανακοίνωση της Open Beta, η εταιρεία ευχαριστεί τους κατόχους των συσκευών για την υπομονή τους, την οποία θα πρέπει οι κάτοχοι των OnePlus 3 και 3T να έχουν σε ακόμα μεγαλύτερες “δόσεις” μιας και δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη έστω η συγκεκριμένη beta έκδοση στις συσκευές τους.

Η Open Beta του OxygenOS με Android Pie φέρνει το Android 9 Pie στις συσκευές, καθώς και το νέο User Interface, με τα νέα navigation gestures να είναι διαθέσιμα μόνο για το OnePlus 5T. Επιπλέον, με την αναβάθμιση γίνεται διαθέσιμο και το patch ασφαλείας για το μήνα Νοέμβριο καθώς και το νέο Do Not Disturb mode αλλά και τα Adaptive Battery, Adaptive Brightness, τα οποία ρυθμίζουν τη χρήση μπαταρίας και φωτεινότητας της οθόνης ανάλογα με τις συνήθειες χρήσης του κάθε κατόχου των smartphone.

Τέλος, πρέπει να τονίσουμε πως η αναβάθμιση πρόκειται για beta έκδοση και καμιά φορά δεν είναι πολύ σταθερή στη λειτουργία της, με τα bugs και τα κολλήματα να είναι πιθανά μιας και δεν έχουμε την τελική έκδοση του OxygenOS.

Keywords
Τυχαία Θέματα