Η OnePlus συνεργάζεται με την CyanogenMod

08:24 7/1/2014 - Πηγή: TechBlog

H OnePlus μαζί με την – εταιρία πλέον – CyaonogenMod ανακοίνωσαν την συνεργασία τους και το καρπό αυτής, που θα είναι το smartphone OnePlus One με στόχο να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2014. Το OnePlus One θα έχει εγκατεστημένη μία έκδοση της CyanogenMod που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και το καλύτερο hardware της αγοράς.

Ο Pete Lau, CEO της One Plus δήλωσε «Αυτό που έρχεται (ΣτΜ: το OnePlus One),

είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικό σύστημα κινητών που έχει αναπτυχθεί ειδικά, για το καλύτερο υλικό με μία μοναδική τροπή. Η βιομηχανία των smartphone είναι ώριμη για διάσπαση και το 2014 αναμένεται να αποδειχθεί δύσκολή χρονιά για το μέλλον της αγοράς».

Από τη μεριά του ο CTO της CyanogenMod, Steve Kondik δήλωσε «Ακούγοντας το όραμα του Pete για την OnePlus, ήταν ξεκάθαρο πως είχαμε βρει το καταλληλότερο συνεργάτη. Συνδυάζοντας την δική μας εμπειρία στο λογισμικό και την εμπειρία του Pete στο υλικό και το σχεδιασμό, θα δημιουργήσουμε ένα τηλέφωνο που θα ξεπερνάει τις δικές μας προσδοκίες.»

Για οποίον δεν θυμάται η OnePlus, δημιουργήθηκε από τον Pete Lau, πρώην –πλέον– στέλεχος της Oppo. Ενδιαφέρον προκαλεί, πως οι πληροφορίες έφτασαν στα email μας από την ίδια υπεύθυνη που διαχειρίζεται τα δελτία τύπου της Oppo, κάτι που φυσικά δημιουργεί κάποια ερωτήματα. Είναι η OnePlus μία αυτόνομη εταιρία ή μήπως είναι μία θυγατρική ή παρακλάδι της Oppo για τα CyanogenMod κινητά της;

Keywords
Τυχαία Θέματα