Η Huawei έχει πουλήσει 6 εκ. smartphone της σειράς P20 παγκοσμίως

Techblog.gr

Η Huawei φαίνεται να είναι σε ανοδική πορεία μιας και οι πωλήσεις των Huawei P20 και P20 Pro είναι αυξημένες κατά 81% σε σύγκριση με αυτές των Huawei P10, φτάνοντας τα 6 εκ. τεμάχια παγκοσμίως.

Η πορεία της σειράς Huawei

P20 οφείλεται, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, στο ότι η Huawei καταλαβαίνει τις αγορές στις οποίες απευθύνεται και δείχνει την ανάλογη αφοσίωση στην καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη, παίρνοντας δυνάμεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια η οποία θα κορυφωθεί πριν το τέλος του 2018.

Με αυτόν τον τρόπο έδωσε “τροφή” για κάτι ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο όπως το Huawei Mate 20 αλλά και μια απάντηση στις φήμες για το πρώτο αναδιπλούμνο OLED smartphone της Huawei που ακούγεται πως θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, κάτι το οποίο θα την κάνει πρωτοπόρο εταιρεία σε αυτόν τον νέο τύπο συσκευών.

Με τα P20 και P20 Pro η Huawei δείχνει πως μαθαίνει και βελτιώνεται με τον καιρό, δίνοντας στους καταναλωτές smartphone με καινοτομίες όπως την τεχνητή νοημοσύνη και την τριπλή κάμερα του P20 Pro, κάτι το οποίο βλέπουμε πρώτη φορά σε smartphone. Τα αποτελέσματα στην ποιότητα των φωτογραφιών είναι εντυπωσιακά και για αυτό το λόγο η κάμερα των P20 και P20 Pro εκθειάστηκε από το DxOMark συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε σύγκριση με τα Galaxy S9+, iPhone X, iPhone 8 και Google Pixel 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα