Η Huawei χρησιμοποίησε φωτογραφίες από DSLR σαν δείγμα των selfie του Nova 3

Techblog.gr

Μετά τη Samsung που χρησιμοποίησε stock photos σαν δείγματα της κάμερας του A8, η Huawei αποδείχθηκε πως χρησιμοποίησε φωτογραφίες από DSLR camera σαν δείγμα της selfie camera του Nova

3 σε προωθητικό video της συσκευής στην Αίγυπτο.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε με τον πιο παράδοξο τρόπο μιας και η ηθοποιός Sarah Elshamy που συμμετείχε στο διαφημιστικό video του Huawei Nova 3 δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις οποίες έδειχνε behind-the-scenes πλάνα των γυρισμάτων του διαφημιστικού, τα οποία σβήστηκαν μετά το ατυχές συμβάν.

Σε μια σκηνή του διαφημιστικού βρίσκεται με τον άντρα που συμμετέχει σε αυτό, και την ώρα που προσπαθεί να τοποθετήσει make up στο πρόσωπό της,σ εκείνος παίρνει το Nova 3 για να τραβήξει selfie φωτογραφία έτσι ώστε να αναδείξει τις AI λειτουργίες της μπροστινής κάμερας της συσκευής. Όπως δείχνει η φωτογραφία που αποκάλυψε εκείνη, ο άντρας στην πραγματικότητα δεν κρατάει τίποτα στο χέρι του, με το φωτογράφο που κρατάει μια DSLR φωτογραφική μηχανή να στέκεται ακριβώς εκεί που υποτίθεται πως εκείνος κρατάει το Nova 3.

Η Huawei με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να πείσει τους καταναλωτές για την ποιότητα των φωτογραφιών του Nova 3 και όπως φαίνεται δεν είναι η μόνη εταιρεία που κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το να μην πιστεύει κανένας την ποιότητα των φωτογραφιών που οι κατασκευαστές ισχυρίζονται πως τράβηξαν με τα smartphone που θα κυκλοφορήσουν, έτσι ώστε να αναδείξουν τις φωτογραφικές τους ικανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα