Η Google δίνει το Project Fi σε ακόμα περισσότερα smartphones;

Techblog.gr

Η Google φαίνεται πως θα κάνει διαθέσιμο το Project Fi σε ακόμα περισσότερα smartphone, σύμφωνα με δημοσίευση η οποία “κατέβηκε” λίγο μετά την κοινοποίησή της, με τη Google να ενδέχεται να κάνει τη σχετική ανακοίνωση ακόμα και αύριο.

To Project Fi επιτρέπει στους χρήστες των συμβατών smartphone

να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα μέσω Wi-Fi ενώ αν δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi χρησιμοποιεί τα mobile δίκτυα των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται. Η μετάβαση της τηλεφωνικής κλήσης γίνεται ομαλά ανάμεσα σε Wi-Fi και mobile δίκτυα.

Όσον αφορά το περιεχόμενο του διεγραμμένου post, η Google αναφέρει πως θα φέρει το Google Fi, όπως θα είναι πλέον η ονομασία του, σε smartphone των Samsung LG, Motorola, OnePLus και iPhone σε beta έκδοση. Σύμφωνα με τη Google, η πλήρης εμπειρία του Google Fi δε θα είναι διαθέσιμη σε συσκευές που δεν είναι σχεδιασμένες για το Fi, με τις συμβατές συσκευές να είναι οι Pixel 3, 3XL, 2, 2XL, LG G7, LG V35, Moto G6, και Moto X4.

Τα συγκεκριμένα smartphone θα μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ του Wi-Fi και του δικτύου δεδομένων των T-Mobile, US Cellular και Sprint έτσι ώστε να έχουν πλήρη κάλυψη χωρίς απώλειες. Όσον αφορά τα iPhone, τα οποία δεν είναι ακόμα 100% συμβατά με το Project Fi, δε θα έχουν την άμεση εναλλαγή ανάμεσα σε Wi-Fi και σύνδεση με data, αλλά θα έχουν πολύ καλή συνδυαστική κάλυψη από τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα