Διαθέσιμοι SNES τίτλοι στο Nintendo Switch;

Techblog.gr

Σύμφωνα με διαρροή στο Twitter το Nintendo Switch ενδέχεται να προσφέρει στους συνδρομητές της κονσόλας, την δυνατότητα πρόσβασης σε δημοφιλή παιχνίδια του Super Nes, όπως το Super Mario World και άλλα.

Μέχρι σήμερα, η Nintendo έχει

εκδώσει παιχνίδια NES μόνο ως μπόνους σε συνδρομητές του Switch Online. Αλλά τι γίνεται με τους τίτλους SNES; Ο χρήστης του Twitter, “Kapu” ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει αναφορές σε 22 δημοφιλή παιχνίδια SNES στις σειρές κώδικα του Switch Online, πολλά από τα οποία αποτελούν “must have” για τους οπαδούς της Nintendo. Ο Super Mario, χωρίς να αποτελεί έκπληξη, εκπροσωπείται επάξια με το Super Mario World, το Super Mario Kart και το Super Mario All-Stars.

Ωστόσο, ο Super Mario και η παρέα του, αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου. Ο πιθανός κατάλογος περιλαμβάνει επιτυχίες όπως το Legend of Zelda: Link to the Past, F-Zero, Super Metroid και τα πρώτα παιχνίδια Star Fox (συμπεριλαμβανομένου και του προηγούμενου Star Fox 2 του SNES Classic). Υπάρχει επίσης η τριάδα παιχνιδιών Kirby, το Yoshi’s Island και κάποιες εκδόσεις τρίτων, όπως το Contra 3.

Υπό την προϋπόθεση ότι ο κατάλογος είναι ακριβής, αφήνει ακόμα ερωτήματα σχετικά με το πότε θα εμφανιστούν αυτά τα παιχνίδια SNES. Η Nintendo δεν πρόκειται να τα απελευθερώσει σύντομα, και είναι πιθανό να τα κυκλοφορεί σταδιακά, σε μηνιαία βάση. Θα μπορούσε επίσης να αποτελεί και ένα κίνητρο για να παραμείνει κανείς συνδρομητής πέρα ​​από τις δυνατότητες που προσφέρει το Multiplayer Switch Online.

Keywords
Τυχαία Θέματα