Διαγωνισμός on the fly, Κερδίστε το The Last of Us για PS3

Διαγωνισμός on the fly μόνο στο Techblog και μόνο για όλους τους φίλους gamers! Διεκδικήστε το εξαιρετικό The Last of Us, έναν από τους καλύτερους τίτλους video games για το 2013 και για το PlayStation 3 αποκλειστικά! Μάθετε πως μπορείτε να το κάνετε δικό σας μέσα από έναν διαγωνισμό

«στο φτερό» που ολοκληρώνεται αύριο το πρωί!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και η κλήρωση ανέδειξε νικητή το σχόλιο-συμμετοχή Νο.193 (Σπύρος – [email protected]). Ο νικητής έχει ενημερωθεί με email για την παραλαβή του δώρου. Αργότερα θα είναι διαθέσιμο το βίντεο της κλήρωσης εδώ. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο το The Last of Us για PS3 θα πρέπει:
• Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή σε αυτό το άρθρο.
• Να κάνετε public share το άρθρο του διαγωνισμού στο Facebook.
Όλοι θα λάβουν μέρος στην κλήρωση είτε έχουν Facebook είτε όχι!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται αύριο το πρωί Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 8:00 και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Facebook Fan Page.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλούμε μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

«To The Last Of Us είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αν και όχι τέλειο. Εν τέλει όμως αυτό που έχει σημασία είναι ότι καταφέρνει να μπει στην κατηγορία των “must-play”. Aν έχετε PS3, επιβάλλεται να ζήσετε την περιπέτεια του The Last of Us…»
Διαβάστε το χορταστικό review του The Last of Us στο Game20.gr

Διαγωνισμός on the fly, Κερδίστε το The Last of Us για PS3

Keywords
Τυχαία Θέματα