Call of Duty: Warzone: Δωρεάν το Combat Pack με Battle Pass για τη Season 3 στο PS Plus

15:25 3/5/2020 - Πηγή: TechBlog

Από τις 8 Απριλίου είναι διαθέσιμη η Season 3 για τα δύο παιχνίδια της σειράς Call of Duty, με τίτλους Modern Warfare και Warzone. Όσον αφορά το δεύτερο, από την ίδια ημερομηνία είναι διαθέσιμο κι ένα Add-On.

Ο λόγος για το Combat Pack, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά για την τρίτη σεζόν του Warzone και συμπεριλαμβάνει νέους Operator, χάρτες, όπλα και άλλες in-game λειτουργίες για να δείξετε το εμπνευσμένο στιλ σας

από τα βουνά του Βερντάνσκ, όπως αναφέρεται στο PlayStation Store.

Επίσης, οι παίκτες, μέσω αυτού, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν το νέο Battle Pass, που αποτελεί μία από τις αλλαγές στη Season 3, ώστε να ξεκλειδώσουν μέχρι και 100 επιπέδα περιεχομένου.

Πλέον, το Compat Pack διατίθεται δωρεάν στο PlayStation Store για όσους έχουν συνδρομή στην υπηρεσία PS Plus, με τους gamers να κατεβάζουν και να διατηρήσουν αυτό το αποκλειστικό περιεχόμενο για πάντα. Άλλωστε, θα διατίθεται δωρεάν μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2020, αλλά και με το πέρας της εν λόγω ημερομηνίας δε θα υποστούν κάποια χρέωση, εφόσον το έχουν κατεβασμένο.

Με αυτόν τον τρόπο, η Sony δίνει στους κατόχους του PlayStation 4 τη δυνατότητα να έχουν ακόμα περισσότερα αγαθά στη διάθεσή τους, στη μάχη που δίνουν στο Warzone και μάλιστα δίχως να υπάρχει κάποιο αντίτιμο.

Όλα αυτά τη στιγμή που το Warzone έχει ξεπεράσει συνολικά τους 50 εκατομμύρια παίκτες, μόλις στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα