Xiaomi Mi Notebook 14: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που αναμένονται

18:00 8/6/2020 - Πηγή: TechBlog

Η Xiaomi έχει διοργανώσει και ανακοινώσει ένα νέο event το οποίο θα πραγματοποιήσει στις 11 Ιουνίου. Στο συγκεκριμένο event, η εταιρεία θα παρουσιάσει τον νέο φορητό υπολογιστή Xiaomi Mi Notebook 14.

Χαρακτηριστικά

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστά μερικά από τα χαρακτηριστικά του Mi Notebook

14. Ωστόσο, μία ιστοσελίδα δημοσίευσε πλήρη λίστα με τα χαρακτηριστικά του φορητού υπολογιστής της κινέζικης κατασκευάστριας.

Η σειρά των Xiaomi Mi Notebook 14 θα αποτελείται από τέσσερα μοντέλα, εκ των οποίων το ένα θα είναι το πιο high-end και ονομάζεται Horizon Edition. Όλα τα μοντέλα θα έχουν οθόνη 14 ιντσών με ανάλυση FHD, αλλά η οθόνη του Horizon Edition θα είναι edge to edge με αναλογία οθόνης προς σώμα 91%.

Στο εσωτερικό των Mi Notebook 14 θα υπάρχουν 10ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core. Όλες οι εκδόσεις θα έχουν Intel Core i5, αλλά η Horizon Edition θα διαθέτει Intel Core i7. Επιπλέον, οι βασικές εκδόσεις θα έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών της Intel ή Nvidia GeForce MX 250. Ωστόσο, η Horizon Edition θα διαθέτει την Nvidia GeForce MX 350.

Κατά τα άλλα, τα Xiaomi Mi Notebook 14 θα έχουν 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία με αυτονομία 10 ώρες. Επίσης, η σειρά θα περιέχει μοντέλο με 512GB SSD.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, τα Mi Notebook 14 θα είναι διαθέσιμα στην Ινδία και οι τιμές τους θα ξεκινούν από τα 50.000INR ή περίπου 587 ευρώ. Περιμένουμε τα συγκεκριμένα μοντέλα ή κάποιες εκδόσεις τους να κυκλοφορήσουν και στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα