Xiaomi Mi MIX Alpha: Θα έχει οθόνη 100% screen-to-body ratio;

Techblog.gr

Η Xiaomi στις 24 Σεπτεμβρίου θα αποκαλύψει το Mi MIX Alpha, ένα smartphone που θα διαδεχτεί το Mi Mix 3 που μέχρι τώρα φημολογούνταν ότι θα ονομάζεται Mi MIX 4. Μερικά teaser poster της εταιρείας στο Weibo Community αποκάλυψαν την ονομασία του smartphone και μας έδωσαν μερικές πληροφορίες για αυτό.

Το πρώτο poster δείχνει μερικά βιβλία στην σειρά και κάπου ενδιάμεσα βλέπουμε ένα Mi MIX smartphone. Ουσιαστικά η οθόνη του τηλεφώνου προσομοιώνει

την μία πλευρά του βιβλίου. Με αυτήν την φωτογραφία επιβεβαιώνεται το όνομα της συσκευής και από την οποία παίρνουμε μερικές πληροφορίες για την οθόνη. Αυτή μάλλον θα είναι waterfall όπως αυτή του Vivo NEX 3 και του Mate 30 Pro που αποκαλύφθηκε χθες στο Μόναχο.

Ένα άλλο poster αναφέρεται στην αναλογία της οθόνης. Αν αυτή βγει αληθινή τότε το Mi MIX Alpha θα είναι το πρώτο smartphone με 100% screen-to-body ratio και ίσως ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Να υπενθυμίσουμε ότι το Mate 30 Pro έχει 94.1% screen-to-body ratio ενώ το NEX 3 έχει 99.6% screen-to-body ratio.

Keywords
Τυχαία Θέματα