Xiaomi Mi MIX 4: Προστατευτικό οθόνης αποκαλύπτει τον σχεδιασμό

Techblog.gr

Αναμένουμε τη Xiaomi να ανακοινώσει το επερχόμενο Mi MIX 4 κάποια στιγμή το φθινόπωρο. Έως τώρα έχουμε δει πολλαπλά leaks για τα χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi MIX 4 και για πρώτη φορά εμφανίστηκαν φωτογραφίες για το tempered glass της συσκευής.

Το tempered glass αποκαλύπτει ότι η Xiaomi δεν θα ακολουθήσει τα τελευταία trends με punch hole ή notch στην οθόνη και μεγάλες καμπύλες. Αν και το tempered glass

φαίνεται να έχει καμπύλες δεν είναι ιδιαίτερα έντονες αφού θυμίζουν κατά κύριο λόγο αυτές του Samsung Galaxy Note 9 και όχι του Note 10 ή του Vivo NEX 3.

Από τη στιγμή που το γυαλί του Xiaomi Mi MIX 4 δεν έχει κάποιο κόψιμο για την κάμερα αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε pop-up κάμερα. Αν και νωρίτερα φέτος η εταιρεία είχε κάνει tease την under-display κάμερα, η τεχνολογία είναι πολύ πρώιμη για να χρησιμοποιηθεί σε μία high-selling σειρά, τουλάχιστον πριν τελειοποιηθεί.

Οι φήμες θέλουν το Mi MIX 4 να έχει οθόνη με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στο εσωτερικό της συσκευής λέγεται ότι θα βρούμε τον Snapdragon 855+, έως 12GB μνήμη RAM, μέχρι 1TB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και ίσως τρέχει Android Q.

Επιπλέον, το Xiaomi Mi MIX 4 θα έχει 108MP κύρια πίσω κάμερα, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον δύο εκδόσεις μία 4G LTE και μία με υποστήριξη 5G.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του Xiaomi Mi MIX. Ωστόσο, διάφορες αναφορές θέλουν την εταιρεία να κάνει τα αποκαλυπτήρια στις 24 Σεπτεμβρίου. Όπως και να έχει αναμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το smartphone τις προσεχής ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα