Xiaomi Mi 9T: Διέρρευσαν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι rebrand του Redmi K20

16:02 1/6/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Πλέον είναι γνωστό ότι το Redmi K20 θα κυκλοφορήσει ως Xiaomi Mi 9T σε κάποιες αγορές, και η Xiaomi το είχε πρακτικά επιβεβαιώσει μέσω ενός tweet. Σήμερα ένας tech reviewer από το Dubai δημοσίευσε μία φωτογραφία του κουτιού λιανικής πώλησης του Xiaomi Mi 9T.

Όπως όλα δείχνουν, το Redmi K20 θα έχει τρία διαφορετικά

ονόματα ανάλογα με την αγορά στην οποία θα πωλείται. Στην Κίνα γνωρίζουμε ήδη ότι λέγεται Redmi K20, και σύμφωνα με leak μάλλον στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική θα κυκλοφορήσει ως Xiaomi Mi 9T. Επίσης, στην Ινδία ενδέχεται να πάρει το όνομα Pocophone F2.

Φυσικά έχουμε και την έκδοση Redmi K20 Pro η οποία όπως είναι προφανές εκτός Κίνας θα πάρει το όνομα Xiaomi Mi 9T Pro και Pocophone F2 Pro. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι η στάνταρ και η Pro έκδοση του Redmi K20 θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις αγορές.

Για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, η βασική διαφορά του Pro από την στάνταρ έκδοση είναι ότι έχει τον Snapdragon 855 αντί του Snapdragon 730 και ότι υποστηρίζει 27W γρήγορη φόρτιση σε αντίθεση με τα 18W.

Επίσης, δημοσιεύτηκε ένα ακόμη κουτί λιανικής πώλησης του Redmi K20 ή Xiaomi Mi 9T το οποίο φέρει το χρώμα Carbon Black. Να σημειώσουμε ότι το K20 είναι διαθέσιμο μόνο σε κόκκινο και μπλε, οπότε το Xiaomi Mi 9T και το Poco F2 ίσως να κυκλοφορήσουν σε διαφορετικά χρώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα