Xiaomi Mi 10: 360° render αποκαλύπτει ότι θα έχει waterfall screen και κάμερα 108MP

Techblog.gr

Η βασική σειρά Mi της Xiaomi είναι μία από τις πιο επιτυχημένες της εταιρείας. Κάθε χρόνο τα smartphones της σειράς κάνουν ρεκόρ πωλήσεων. Καθώς έχουν περάσει σχεδόν δέκα μήνες από την κυκλοφορία του Xiaomi Mi 9, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν οι φήμες και τα leaks για τον διάδοχο του, το Xiaomi Mi 10.

Το κινέζικο YouTube κανάλι TechConfigurations δημοσίευσε ένα βίντεο με υψηλής ανάλυσης 360° render ενός concept

για το επερχόμενο Xiaomi Mi 10. Σύμφωνα με το κανάλι, το smartphone θα έχει high-end χαρακτηριστικά και θα είναι τέρας επιδόσεων.

Σχεδιασμός και χαρακτηριστικά

Το Mi 10 θα έχει 6,7 ίντσες QHD AMOLED waterfall οθόνη με in-display fingerprint scanner, και η αναλογία οθόνης προς σώμα θα είναι 96%. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Snapdragon 865, 12GB μνήμη RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικός χώρος.

Σε επίπεδο καμερών, το Xiaomi Mi 10 θα έχει τριπλή πίσω κάμερα και 25MP under-display AI selfie camera. Το πίσω module θα αποτελείται από την κύρια στα 108MP, μία δευτερεύουσα 16MP και μία τρίτη 8MP, ενώ θα διαθέτει PDAF και OIS.

Το εμπρός μέρος του Mi 10 είναι fullscreen με σχεδόν ανύπαρκτα bezels στην κορυφή και τη βάση. Στο πίσω μέρος θα βρούμε το module των καμερών τοποθετημένο στο κέντρο με το LED flash ακριβώς από κάτω. Τέλος, στο κάτω μέρος του smartphone θα υπάρχει η θύρα USB type-C και διπλά στερεοφωνικά ηχεία.

Παρουσίαση και κυκλοφορία

Δεν γνωρίζουμε πότε θα παρουσιάσει η εταιρεία το Xiaomi Mi 10, ενώ είναι σχεδόν αδύνατο να υποθέσουμε με ασφάλεια κάποια πιθανή ημερομηνία. Ωστόσο, θεωρούμε ότι θα είναι κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020.

Keywords
Τυχαία Θέματα