Xbox One, Η φήμη των παικτών στο Xbox Live εξαρτάται άμεσα από τη συμπεριφορά τους

08:22 4/7/2013 - Πηγή: TechBlog

Κατά καιρούς έχουμε δει developers να χρησιμοποιούν δικά τους συστήματα για να αντιμετωπίσουν τους ταραξίες που υπάρχουν online στα παιχνίδια τους, αφού Xbox Live και PSN δεν προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις. Αυτό αλλάζει με το Xbox One, το οποίο έχει ένα ολόκληρο σύστημα φήμης γι αυτό το σκοπό. Στο Xbox One,

η φήμη των παικτών στο Xbox Live εξαρτάται άμεσα από τη συμπεριφορά τους.

Οι παίκτες με καλή συμπεριφορά online, έχουν και καλή φήμη. Αντίθετα, οι ταραξίες που επανειλημμένα μπλοκάρονται και καταγγέλονται για τη συμπεριφορά τους από άλλους παίκτες, σιγά σιγά αποκτούν όλο και χειρότερη φήμη. Και εδώ είναι το κλειδί: τα κωλόπαιδα με πολύ κακή φήμη θα παίζουν μόνο με άλλα κωλόπαιδα online, αφήνοντας τους καλούς παίκτες στην ησυχία τους.

Επιπλέον, αν οι παίκτες με αρνητική φήμη συμμετέχουν σε party, η συνολική φήμη του party θα είναι επίσης αρνητική, κάνοντάς τους να νιώθουν ακόμα μεγαλύτερο βάρος και πίεση για τη συμπεριφορά τους. Η Microsoft θα ενθαρρύνει την καλή συμπεριφορά με διάφορους τρόπους και διαβεβαιώνει ότι το σύστημα είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μην μπορεί μια ομάδα παικτών να συνωμοτήσει για να χαλάσει τη φήμη σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα