Windows Phone, Επτά νέοι κατασκευαστές

Μετά την εξαγορά της Nokia από την Microsoft, θα περίμενε κανείς το mobile λειτουργικό της Microsoft να κλείνει σιγά-σιγά προς την μεριά της Nokia. Kάτι που όμως δεν φαίνεται στον ορίζοντα, αφού η εταιρία από τον Rendmond ανακοίνωσε 7 νέους συνεργάτες για τα Windows

Phone.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η προσθήκη κατασκευαστών που δεν είναι γνωστοί παγκόσμια όπως, η XOLO που ήδη ετοιμάζεται να παρουσιάσει συσκευή, Gionee, JSR που όμως έχουν πρόσβαση με μεγάλες αγορές όπως αυτή της Ινδίας και της Κίνας. Στο σύνολο τους προστέθηκαν 7 νέοι συνεργάτες στους ήδη υπάρχοντες 6, η Foxconn, Gionee, JSR, Karbonn, XOLO, Lenovo, Longcheer είναι οι εταιρίες που θα ξεκινήσουν την υποστήριξη των Windows Phone. Η Nokia, Samsung, HTC, LG, Huawei και ZTE θα συνεχίσουν να δημιουργούν συσκευές γύρω από το mobile λειτουργικό της Microsoft.

Η Microsoft για να βοηθήσει τις καινούργιες εταιρίες να δημιουργήσουν πιο εύκολα συσκευές, αφαίρεσε απαιτήσεις για τη δημιουργία Windows Phone, όπως η κάμερα και τα κουμπιά αναζήτησης και επαναφοράς. Ο Nick Parker, εταιρικός αντιπρόεδρος του τμήματος OEM της Microsoft, δήλωσε «Κάνουμε ευκολότερη, ταχύτερη και πιο προσιτή (ΣτΜ: την διαδικασία) για τους εταίρους μας να αναπτύξουν ένα Windows Phone».

Keywords
Τυχαία Θέματα