Windows Phone 8.1, θα έχει Notification Center σύμφωνα με φωτογραφία;

Όπως αναμένεται, η αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8.1 πρόκειται να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αναβαθμίσεις της πλατφόρμας. Μέχρι σήμερα, έχει παρουσιαστεί μια μεγάλη λίστα με φημολογούμενα χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για κανένα από αυτά.

Μια νέα φωτογραφία, αυτή τη φορά προερχόμενη από το προφίλ του Tom Warren (δημοσιογράφου

στο TheVerge.com), μας «μαρτυρά» το notification center της νέας έκδοσης καθώς και τα κουμπιά των ρυθμίσεων. Μάλιστα, αποτελεί την μόνη φωτογραφία της νέα έκδοσης η οποία έχει επιβεβαιωθεί και συγκεκριμένα χαρακτηριστεί από την Microsoft ως η μόνη αληθινή φωτογραφία του συστήματος.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία, τα τέσσερα κουμπιά των ρυθμίσεων είναι:

GPSΦωτεινότηταWi-FiΛειτουργία πτήσης

Από την φωτογραφία προκύπτει ότι ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει τις εφαρμογές από τις οποίες θα δέχεται ειδοποιήσεις, ενώ παράλληλα εμφανίζεται και η επιλογή ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης ειδοποιήσεων μηνυμάτων και email. Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα εμφάνισης ή όχι των banners. Επίσης, φημολογείται ότι οι ειδοποιήσεις στην νέα έκδοση των Windows Phone θα είναι διαδραστικές, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήση να αλληλεπιδράσει μαζί του απευθείας από το notification center.

Φήμες αναφέρουν ότι η νέα έκδοση της πλατφόρμας θα περιλαμβάνει μία νέα φωνητική καθοδήγηση, ονομαζόμενη ως «Cortana». Όμως η πληροφορία αυτή μαζί με όλες τις υπόλοιπες που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν παραμένουν ανεπιβεβαίωτες από την Microsoft.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Απρίλη όπου αναμένονται οι πρώτες επίσημες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα