Windows 8, Τα στοιχεία δείχνουν μειωμένο pre-launch ενδιαφέρον

Σε λίγο καιρό τα Windows 8, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft θα ξεκινήσει να κάνει την εμφάνισή του στους υπολογιστές μας, αλλά τα στοιχεία από τις εταιρείες έρευνας δείχνουν ότι το ενδιαφέρον του κοινού να περάσει στο καινούριο λειτουργικό δεν είναι ακριβώς αυτό που αναμενόταν και σίγουρα υπολείπεται εκείνου που υπήρχε για τα Windows 7.

H Net

Applications λέει ότι οι χρήστες που επιθυμούν να εγκαταστήσουν την νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft είναι πέντε φορές λιγότεροι από όσους δήλωναν επιθυμία εγκατάστασης νέου λειτουργικού πριν να κυκλοφορήσουν τα Windows 7. Η κατάσταση αυτή μπορεί να αλλάξει μόλις κάνει την εμφάνισή του το νέο hardware που θα έχει προεγκατεστημένο το νέο λειτουργικό (αν και η IHS iSuppli αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις της για τα επερχόμενα ultrabooks).

Συγκρίσεις με τα δύο λειτουργικά έχουν νόημα καθώς ακολουθήθηκε παρόμοια πολιτική με πρώιμες εκδόσεις να δίδονται αρκετό καιρό πριν από την επίσημη κυκλοφορία και στις δύο περιπτώσεις. Η Gartner προσβλέπει ότι τα Windows 8 θα κερδίσουν το πολύ το 20 με 25% των εταιρικών PC.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα