Vivo Super FlashCharge: Νέα τεχνολογία που προσφέρει 120W ταχυφόρτιση [βίντεο]

Techblog.gr

Οι κατασκευάστριες Android smartphones βρίσκονται σε μία διαρκή διαμάχη, η οποία κατά κύριο λόγο προσφέρει στον καταναλωτή ποικιλία επιλογών. Η κόντρα των εταιρειών σε τομείς όπως οι οθόνες, η μνήμη, ο αποθηκευτικός χώρος, και άλλα είναι κάτι το συνηθισμένο.

Ωστόσο, οι OEM έχουν περάσει την κόντρα σε άλλο επίπεδο και

ειδικά τους τελευταίους μήνες τους βλέπουμε να ανταγωνίζονται για το ποιο θα προσφέρει την ταχύτερη φόρτιση.

Το τελευταίο ρεκόρ στον τομέα αυτό ανήκει στη Xiaomi με την τεχνολογία Super Charge Turbo που προσφέρει 100W γρήγορη φόρτιση. Τώρα η Vivo κατέκτησε την πρώτη θέση δημοσιεύοντας στο Weibo ένα teaser με το οποίο εκθειάζει τη τεχνολογίας Super FlashCharge η οποία προσφέρει 120W ταχυφόρτιση.

To teaser ήταν μία αφίσα η οποία δείχνει ότι μια συσκευή με μπαταρία 4.000mAh και υποστήριξη Super FlashCharge φορτίζει από 0-100% σε μόνο 13 λεπτά. Θεωρητικά η αναπλήρωση της μπαταρίας από 0% στο 50% θα επιτυγχάνεται μέσα σε 5 λεπτά.

Επιπλέον, ένας χρήστης δημοσίευσε βίντεο στο οποίο βλέπουμε ένα smartphone που υποστηρίζει την τεχνολογία να αναπληρώνει το 3% της μπαταρίας του μέσα σε μόλις 16 δευτερόλεπτα ή όπως αναφέρει το post στο Weibo το 2,38% σε 14 δευτερόλεπτα.

Η Vivo δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες, αλλά χρησιμοποίησε το hashtag “Vivo 5G” στο post της στο Weibo. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι η εταιρεία να αποκαλύψει περισσότερα, τόσο για το Super FlashCharge όσο και την 5G συσκευή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα