The Last Of Us Part 2: Δείτε το νέο trailer από το game που κυκλοφορεί 19 Ιουνίου

08:25 7/5/2020 - Πηγή: TechBlog

Μετά από τις διαρροές για την υπόθεση του The Last Of Us Part 2 και αφού η Sony βρήκε τους υπεύθυνους γι’ αυτές, τονίζοντας πως δεν προήλθαν από αυτή ή από τη Naughty Dog κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη μεγαλύτερη σε μέγεθος GB αποκλειστικότητα του PlayStation 4.

Έπειτα από την καθυστέρηση, που είχε, το νέο video

game θα είναι διαθέσιμο στις 19 Ιουνίου, ενώ ήδη υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας στο PlayStation Store. Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, υπάρχει στο διαδίκτυο το νέο trailer του δεύτερου παιχνιδιού του TLOU.

Αυτό μας βάζει μέσα στην ιστορία του game και μας δείχνει την Ellie να έχει υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας ουλές και κοψίματα στην πλάτη. Βέβαια, τώρα έχει μετατραπεί σε μία σκληρή μαχήτρια, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με σκληρές εικόνες, όπως ένα πτώμα καρφωμένο με βέλη και κρεμασμένους ανθρώπους σ’ ένα εμπορικό κέντρο.

Έχει την προστασία του Joel κάποιες φορές, ενώ κάποιες άλλες επιλέγει να πορευτεί μόνη της, γνωρίζοντας κι άλλα άτομα, καθώς βλέπουμε περαιτέρω χαρακτήρες από τους δύο πρωταγωνιστές στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

«Πρέπει να το τελειώσω αυτό», ακούγεται να λέει η Ellie σε κάποια φάση, δείχνοντας αποφασισμένη να πάρει πάνω της την όλη υπόθεση και να πολεμήσει ενάντια στους ανθρώπους, που έχουν μολυνθεί από ιό και έχουν μεταλλαχτεί σε εχθρικά πλάσματα, κοινώς ζόμπι.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η Naughty Dog έχει πει πως ό,τι κι αν λέγεται, γράφεται ή ακούγεται, η τελική εμπειρία αξίζει την αναμονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα