Techblog Workshop στο νέο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή: Σάββατο 7 Ιουλίου 17:00 – 20:00

08:30 1/7/2018 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου το απόγευμα, σας περιμένουμε όλους στο νέο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή για ένα μεγάλο Techblog Workshop γιορτάζοντας τα εγκαίνια του νέου καταστήματος! Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με την ομάδα του Πλαίσιο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι!

Το πάρτυ θα ξεκινήσει από τις 17:00 το απόγευμα στον 1ο όροφο του καταστήματος εκεί που βρίσκεται το hardware για ηλεκτρονικούς υπολογιστές με το “The Lab” και το “Gaming Experience Zone”. Θα έχουμε την ευκαιρία

να γνωριστούμε από κοντά και να κάνουμε tour μέσα στο νέο κατάστημα 2.000 τετραγωνικών μέτρων!

Το πρόγραμμα είναι ελέυθερο και μπορείτε να έρθετε ότι ώρα θέλετε, νωρίτερα ή πιο μετά. Θα σας περιμένουμε όλους στον 1ο όροφο του καταστήματος με πολύ τεχνολογία και όρεξη για νέες γνωριμίες και συζητήσεις για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της.

Μάθε πρώτος τα πάντα για το νέο Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή, κάνε εικονική περιήγηση στους διαδρόμους και δες αναλυτικά το πρόγραμμα με όλα τα super events κάνοντας κλικ εδώ!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop, αφήστε ένα σχόλιο συμμετοχή και στείλτε μας email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας πόσο άτομα σκοπεύετε να έρθετε και να οργανώσουμε καλύτερα το tour μέσα στο κατάστημα. Πατήστε “Going” στο Facebook event εδώ.

Techblog Workshop στο νέο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή
• Πότε: Σάββατο 7 Ιουλίου, 17:00 – 20:00
• Που: Νέο κατάστημα Πλαίσιο Αγία Παρασκευή, Λεωφ. Μεσογείων 502-504 (χάρτης)
• Πόσο: Δωρεάν είσοδος

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα