TabooGr, Εφαρμογή για Android συσκευές [Έλληνες developers]

10:52 5/5/2012 - Πηγή: TechBlog

Το ελληνικό TabooGr έφτασε για να σας διασκεδάσει και να… ακονίσει το μυαλό σας! Τα άτομα χωρίζονται σε ισάριθμες ομάδες. Ένα άτομο από την ομάδα περιγράφει την λέξη που φαίνεται στην κορυφή της κάρτας και η υπόλοιπη ομάδα προσπαθεί να την βρει. Δίπλα στο άτομο που περιγράφει, βρίσκεται κάποιος από την αντίπαλη ομάδα, ο οποίος προσέχει να μην αναφερθεί κάποια από τις απαγορευμένες λέξεις Taboo.

Αν υποθεί κάποια από τις λέξεις, πρέπει να πατηθεί το κουμπί «λάθος» για να αφερεθεί ένας πόντος από την ομάδα. Αν η ομάδα βρει την λέξη κερδίζει έναν πόντο. Τελείωνει ο χρόνος και οι ομάδες αλλάζουν

θέσεις. Στο τέλος, η ομάδα με τους περισσότερους πόντους νικάει! Το παιχνίδι παίζεται από 2 έως 5 ομάδες, με 5 γύρους ανά ομάδα και 2 λεπτά άνα γύρο.

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή TabooGr από το Google Play εδώ.

Το Techblog αγαπάει τους Έλληνες developers mobile εφαρμογών
Με σκοπό την ενθάρυνση και προώθηση της δουλειάς των Ελλήνων developers mobile εφαρμογών, δημιουργήσαμε μια ειδική κατηγορία όπου θα παρουσιάζουμε τα applications τους. Όσοι Έλληνες developers θέλετε να κάνετε γνωστή τη δουλειά σας μέσα από το Techblog επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και σταδιακά θα παρουσιάσουμε και το δικό σας application.

Kudos to Στεφ

Keywords
Τυχαία Θέματα