Surface Duo: Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του, αλλά αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι

Τη τελευταία φορά που είχαμε αναφορά περί της κυκλοφορίας του επερχόμενου Surface Duo της Microsoft μάθαμε πως η εταιρεία επιθυμεί να βγάλει τη συσκευή στην αγορά πριν από την έλευση του Galaxy Z Fold 2. Φαίνεται πως η καθυστέρηση όμως από τη Samsung δίνει λίγο περισσότερο χρόνο

στη Microsoft.

Σύμφωνα με τον Zac Bowden της ιστοσελίδας Windows Central, το Surface Duo δε θα κυκλοφορήσει τελικά μέσα στον Ιούλιο, όπως σχεδίαζε η εταιρεία να κάνει. Όμως, ακόμα και με την εν λόγω καθυστέρηση, η εταιρεία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει τη συσκευή μέσα στο καλοκαίρι, απλά μπορεί μέσα με τέλη Αυγούστου. Έτσι, πάλι θα προλάβει την κυκλοφορία του foldable της Samsung, αν και δε γνωρίζουμε ακριβώς ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου.

Το Surface Duo αναμένεται να κυκλοφορήσει με Snapdragon 855, 6GB μνήμης RAM και 64GB ή 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Πριν λίγες ημέρες είδαμε ένα εκτενές tour του λειτουργικού συστήματος της συσκευής, με τη Microsoft να αξιοποιεί στο έπακρο το dual-screen form factor του πρώτου Surface smartphone.

Keywords
Τυχαία Θέματα