Sony Xperia Z1 θα ονομάζεται το Honami με κάμερα 20 Megapixel;

Πρόσφατα είδαμε πολλές διαρροές για το αναμενόμενο cameraphone της Sony, με κωδική ονομασία Honami. Πλέον το Honami σύμφωνα με νέες πληροφορίες θα πάρει την ονομασία Xperia Z1. Οι νέες εικόνες που έκαναν την εμφάνιση τους θέλουν το Xperia Z1 να κυκλοφορεί σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και μωβ

με το πίσω μέρος της συσκευής να έχει επίστρωση από γυαλί, όπως και η σχεδιαστική γραμμή του Xperia Z.

Επίσης σύμφωνα με τις προηγούμενες διαρροές το Xperia Z1 θα κυκλοφορήσει με το chipset Snapdragon 800, κάρτα γραφικών Adreno 330 και επεξεργαστή τον τετραπύρηνο Krait-400. Όσον αφορά το λειτουργικό θα τρέχει Android 4.2.2 με το Xperia UI της Sony, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει τα χνάρια του Xperia Z όσον αφορά την ανθεκτικότητα στο νερό.

Η νέα ναυαρχίδα της Sony φημολογείται πως θα έχει κάμερα 20.7 Megapixel, με δυνατότητα καταγραφής 4K βίντεο, ενώ για τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού θα έχει ένα συνδυασμό από LED και Xenon Flash για καλύτερες λήψεις.

Τέλος αναμένεται, όπως είναι το trend της εποχής, να κυκλοφορήσει mini έκδοση του Xperia Z1 με ονομασία, τι άλλο, Xperia Z1 Mini. H mini έκδοση θα έχει οθόνη αφής 4.3 ιντσών ανάλυσης HD (342 ppi 321 ppi) τεχνολογίας Triluminos, θα κρατήσει το δυνατό chipset Snapdragon 800, τα 2 GB μνήμης RAM ενώ ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 16 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Keywords
Τυχαία Θέματα