Siri, Καταλαβαίνεις τελικά τι σου λέω; [infographic]

Μη βιαστείς να πας να γραφτείς σε σχολή αγγλικών επειδή δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Siri στο iPhone 4S. Δεν φταίει πάντοτε η προφορά και ο τρόπος που το χειρίζεσαι το αγγλικό. Για να μην απογοητεύεσαι, σου παραθέτουμε infographic με τα όλα του, για να δεις ποια είναι γενικά η κατάσταση με τη συμπαθή κατά τα άλλα τύπισσα που ζει μέσα στο smartphone σου.

Πολλοί είναι εκείνοι που διαμαρτύρονται ότι η Siri δεν τα κάνει όλα όπως υπόσχεται. Έτσι το εκπαιδευτικό portal OnlineDegrees.com αποφάσισε να το ψάξει το

θέμα και συγκέντρωσε στοιχεία από μια μεγάλη ποικιλία πηγών για να φτιάξει το παρακάτω infographic που ανάμεσα στα άλλα μας λέει ότι το 87% των κατόχων iPhone 4S μιλούν τουλάχιστον μια φορά το μήνα με τη Siri, με τους μισούς από αυτούς να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την επικοινωνία τους μαζί της. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τη Siri για να κάνουν αναζητήσεις στο web και όχι τόσο πολύ για εκτελέσουν άλλες ντελικάτες εργασίες, όπως να προγραμματίσουν μία εγγραφή στην ατζέντα, να στείλουν ένα μήνυμα ή να κάνουν μια κλήση σε κάποιο δύσκολο όνομα.

Δείτε το infographic για περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία και αν είστε κάτοχοι iPhone 4S και χρησιμοποιείτε τη Siri, καταθέστε μας με ένα σχόλιο την εμπειρία σας.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα