Samsung, Εργάζεται ήδη πάνω σε κάμερα με αισθητήρα 20 Megapixels

Μπορεί η Samsung να εργάζεται πάνω σε νέα αρθρώματα κάμερας με αισθητήρα 16 Megapixels για την επόμενη γενιά των ναυαρχίδων της, όπως είναι τα Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Note 4, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει

ότι δεν έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη camera modules για την μεθεπόμενη γενιά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ET News, η ομάδα Mobile Advanced Development του τμήματος Wireless Business της εταιρείας εργάζεται ήδη πάνω σε αρθρώματα με αισθητήρα 20 Megapixels.

Η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα με την ενσωμάτωση της δυνατότητας OIS (όχι στην ανάπτυξη αλλά κυρίως στην παραγωγή, αφού χρειαζόταν τουλάχιστον 50 εκατομμύρια OIS AF actuators και τα εργοστάσια παραγωγής και οι suppliers δεν μπορούν σε αυτή τη φάση να καλύψουν την εταιρεία) και έτσι φημολογείται ότι δεν πρόκειται οι ναυαρχίδες της επόμενης χρονιάς να ενσωματώνουν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και την μεθεπόμενη περίοδο.

Έτσι, αποφασίστηκε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, τον «συμβατικό» αγώνα Megapixels, για να διαφοροποιηθεί από την LG, που προωθεί το χαρακτηριστικό OIS στην κάμερα 13 Megapixels του LG G2 ως σημαντικό πλεονέκτημα. Του χρόνου, η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει 90 εκατομμύρια smartphones με κάμερα 16 Megapixels ενώ αναμένεται να «κεφαλαιοποιήσει» την τεχνολογία ISOCELL.

Keywords
Τυχαία Θέματα