Samsung Galaxy S5, Νέες φήμες για τα χαρακτηριστικά του

Φήμες που προέρχονται από την Κορέα και αφορούν στα σχέδια της Samsung για το Samsung Galaxy S5, κάνουν λόγο για δύο εκδόσεις της επερχόμενης ναυαρχίδας, μία με μεταλλικό «σώμα» και μία με συνηθισμένο πλαστικό. Δύο επεξεργαστές επίσης βρίσκονται στο παιχνίδι, ο Qualcomm Snapdragon 805 και ο οκταπύρηνος 64-bit Samsung Exynos.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιος επεξεργαστής θα συνοδεύει την «μεταλλική» έκδοση του Samsung Galaxy S5. Κάποιοι στοιχηματίζουν ότι θα είναι ο 64-bit Samsung Exynos, επειδή θα παραχθεί σε λιγότερες ποσότητες και επομένως κάτι τέτοιο θα είναι βολικό για την Samsung, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Μπορεί κάθε έκδοση, να παραχθεί και με τις δύο CPUs, ποιος ξέρει;

Η Samsung είναι περισσότερο συντηρητική όσο αφορά στις πωλήσεις του, και έτσι κάνει λόγο για το 70% των πωλήσεων του Samsung Galaxy S4, με την παραγωγή του S5 να ξεκινάει τον Ιανουάριο για να είναι έτοιμο για το launch τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο της νέας χρονιάς.

Όσο αφορά στα χαρακτηριστικά του, λέγεται ότι θα ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών με 5.3 ιντσών, τύπου Super AMOLED (υπάρχει πιθανότητα και για έκδοση με εύκαμπτη οθόνη) που θα υποστηρίζει 2560 x 1440 pixels ανάλυση (560ppi). Επίσης θα διαθέτει 3GB RAM και 16 Megapixels οπίσθια κάμερα που θα συνοδεύεται από οπτικό σύστημα σταθεροποίησης ενώ γίνεται λόγος για μπαταρία… 4000mAh.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά μοιάζουν με αυτά… του concept που είχαμε δημοσιεύσει εδώ. Λέτε οι Κορεάτες να το πρόσεξαν ή κυνηγάμε την ουρά μας;

Keywords
Τυχαία Θέματα