Samsung Galaxy S5, «Επιβεβαιώθηκαν» τα specs, αποκαλύφθηκαν και οι τιμές;

Σύμφωνα με «επιβεβαιωμένες» πληροφορίες της ιστοσελίδας SamMobile, το νέο Samsung Galaxy S5 θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED ανάλυσης 2560 x 1440 pixels. Δεν έγινε γνωστή η διαγώνιος της οθόνης, ωστόσο πιθανολογείται ότι θα βρίσκεται στις φημολογούμενες 5.25 ίντσες. Επιπλέον θα «τρέχει» Android 4.4 KitKat και θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις.

Η πρώτη έκδοση θα βασίζεται στο τετραπύρηνο

Snapdragon 805 SoC ενώ η δεύτερη, στο οκταπύρηνο Samsung Exynos 6 Octa SoC. Το Samsung Galaxy S5 θα κυκλοφορήσει με πλαστικό σασί και με μεταλλικό. Όσο αφορά στην δεύτερη περίπτωση δεν επιβεβαιώνεται ότι θα ονομάζεται Samsung Galaxy S5 ή Galaxy F ή κάτι άλλο.

Η «πλαστική» έκδοση θα κυκλοφορήσει με τον τετραπύρηνο Snapdragon 805 και θα κοστίζει περίπου 650 ευρώ ενώ η δεύτερη, με το μεταλλικό σασί, θα βασίζεται στο Exynos 6 Octa SoC της Samsung (που θα προσφέρει από ότι λέγεται 4G LTE υποστήριξη) και θα κοστίζει 800 ευρώ. Το Samsung Galaxy S5, σύμφωνα με τις «επιβεβαιωμένες» πληροφορίες του SamMobile θα διαθέτει 16 Megapixels οπίσθια κάμερα, αν και δεν επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Λίγο μετά την παρουσίαση των δύο Galaxy S5, η Samsung θα ανακοινώσει τα Samsung Galaxy S5 mini και Samsung Galaxy S5 Zoom, διατηρώντας την λογική που ακολούθησε πέρυσι. Όσο αφορά στο τελευταίο, η ιστοσελίδα SamMobile αναφέρει ότι θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED 4.8 ιντσών ανάλυσης qHD.

Σημείωση: Η εικόνα δείχνει ένα concept του Samsung Galaxy S5.

Keywords
Τυχαία Θέματα