Samsung Galaxy S4 και Galaxy Note 3, Android 4.4 KitKat από τον Ιανουάριο

Σύμφωνα με ένα έγγραφο που διέρρευσε, ξέρουμε ποιες θα είναι οι πρώτες συσκευές της Samsung που θα λάβουν την αναβάθμιση Android 4.4 KitKat. Όπως θα περιμένατε, οι πρώτες που αναμένεται να αναβαθμιστούν, είναι οι ναυαρχίδες της εταιρείας, αυτής και της προηγούμενης χρονιάς, οι Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S4,

Samsung Galaxy S3 και Samsung Galaxy Note II. Σε λιγότερο από δύο μήνες από τώρα περίπου τα Samsung Galaxy S4 και Galaxy Note 3 θα αναβαθμιστούν σε Android 4.4 KitKat, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2014, ενώ οι άλλες δύο ναυαρχίδες θα «πάρουν» Android 4.4 KiKat την περίοδο Μαρτίου-Απριλίου του 2014.

Ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του Android 4.4 KiKat είναι το Project Svelte, ο αντικαταστάτης του Project Butter. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, o κάτοχος μίας συσκευής με Android 4.4 KitKat μπορεί να έχει μία πιο στρωτή εμπειρία στο UI, καλύτερη διαχείριση της μνήμης και καλύτερο multi-tasking. Δυστυχώς, η προέλευση του roadmap που διέρρευσε δεν μπορεί να ελεγχθεί και έτσι χρειάζεται να είμαστε επιφυλακτικοί.

Keywords
Τυχαία Θέματα