Samsung Galaxy S21 series: Οι πρώτες θήκες επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό

Πριν λίγες ημέρες είχαμε τα πρώτα renders των Samsung Galaxy S21 και S21 Ultra, ενώ πλέον έχουμε και τις πρώτες, ανεπίσημες θήκες για τα επερχόμενα μοντέλα. Ο γνωστός leakster Ice Universe μας φέρνει τις φωτογραφίες, οι οποίες επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό που είχαμε δει λίγες ημέρες πριν.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε μία απλή θήκη για το Samsung Galaxy

S21 Ultra, καθώς και μία book για το απλό μοντέλο, όπου υπάρχουν και οι σχετικές εγκοπές για τα module της κάμερας. Ειδικά στην περίπτωση του Ultra μοντέλου βλέπουμε ένα τεράστιο κόψιμο, κάτι που λογικά θα υπάρχει σε όλες τις θήκες, ενώ και στο απλό μοντέλο υπάρχει μία επιπλέον εγκοπή, αφού η Samsung αποφάσισε να βγάλει το φλας εκτός του module.

Μη ξεχνάμε βέβαια πως οι θήκες βασίζονται στα CAD σχέδια που είχαμε δει πριν μερικές ημέρες, καθώς οι κατασκευαστές δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους τις συσκευές. Όμως, από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η παραγωγή για τις θήκες επιβεβαιώνεται έμμεσα για ακόμη μία φορά ο σχεδιασμός των Galaxy S21. Μη ξεχνάμε ότι μόνο το Ultra μοντέλο θα έρθει με κυρτή οθόνη, ενώ το απλό και το Plus μοντέλο θα έρθουν για πρώτη φορά με flat οθόνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα