Samsung Galaxy S20 Ultra: Στην πέμπτη θέση του DxOMark το flagship

Το DxOMark χρειάστηκε αρκετό καιρό για να ολοκληρώσει τις δοκιμές του Samsung Galaxy S20 Ultra, αλλά τελικά η ιστοσελίδα αξιολόγησης καμερών και smartphones δημοσίευσε την αναφορά της για το θηρίο της νοτιοκορεάτικη κατασκευάστριας.

Οι κάμερες και η βαθμολογία

Το Galaxy S20 Ultra έχει στο module τέσσερις κάμερες. Η κύρια είναι στα 108MP με διάφραγμα f/1.8, PDAF και OIS. Το module συμπληρώνουν, ένα τηλεφακός 48MP με διάφραγμα

f/3.5, μία ultra-wide 12MP με διάφραγμα f/2.2, και ένας ToF αισθητήρας.

Η συνολική βαθμολογία που έδωσε το DxOMark στο Samsung Galaxy S20 Ultra είναι 122 πόντοι, κατατάσσοντας το πέμπτο στη λίστα των smartphones με τις καλύτερες κάμερες. Αναλυτικότερα, το S20 Ultra πήρε 132 πόντους για τις επιδόσεις του στη φωτογραφία και 102 πόντους για την απόδοση του στο βίντεο.

Τα σχόλια του ιστότοπου

Το DxOMark δήλωσε ότι οι κάμερες του Galaxy S20 Ultra καταγράφουν ζωντανά χρώματα, έχουν ευρύ δυναμικό εύρος, και σχεδόν το καλύτερο noise control που έχει συναντήσει σε smartphone. Επιπλέον, η ιστοσελίδα θεωρεί την ultra-wide του flagship ως την καλύτερη στην κατηγορία.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το Samsung Galaxy S20 Ultra δεν έχει καλή αυτόματη εστίαση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και παρόλο που θεωρείται κατώτερη από τον ανταγωνισμό παραμένει ακριβής.

Το δυναμικό εύρος του Galaxy S20 Ultra, αν και είναι ιδιαίτερα ευρύ, δεν είναι τόσο καλό όσο του Huawei P40 Pro. Επιπλέον, η ευκρίνεια είναι ελαφρώς κατώτερη από αυτή του Xiaomi Mi 10 Pro.

Keywords
Τυχαία Θέματα