Samsung Galaxy S11: Θα έχουν Exynos 9830, 12GB RAM και Laser Auto Focus

Techblog.gr

Μπορεί να απέχουμε μήνες από την επίσημη παρουσίαση των Samsung Galaxy S11, αλλά αυτό δεν σταματά τους leaker από το να δημοσιεύουν διαρκώς πληροφορίες σχετικά με τα επερχόμενα smartphones.

Τι αποκαλύπτουν τα νεότερα leaks

Αυτή τη φορά, ο Ice Universe ανέφερε ότι το module των καμερών

στα Samsung Galaxy S11 θα διαθέτει σύστημα Laser Auto Focus. Η εταιρεία χρησιμοποιούσε πάντα σύστημα Dual Pixel AF στις κάμερες της. Οπότε γιατί να πραγματοποιήσει μία τόσο δραστική αλλαγή και πώς ακριβώς θα πετύχει κάτι τέτοιο;

Ο ISOCELL Bright HMX δεν διαθέτει Laser AF, αλλά από όσο γνωρίζουμε τα Galaxy S11 θα έχουν έναν τροποποιημένο αισθητήρα 108MP. Επίσης, με βάση τα renders που έχουν κυκλοφορήσει, το S11+ θα έχει πέντε κάμερες, ενώ τα άλλα δύο μοντέλα θα έχουν μόνο τρεις. Ίσως κάποια από τις υπόλοιπες κάμερες των smartphone χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη από σύστημα Laser AF.

Πέραν του παραπάνω ιδιαίτερου leak, το Samsung Galaxy S11+ πέρασε από το Geekbench. Η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι θα διαθέτει 12GB μνήμη RAM, αν και περιμένουμε να κυκλοφορήσει και έκδοση με 8GB μνήμη RAM.

Επιπλέον, το smartphone θα τρέχει One UI 2.0 βασισμένο σε Android 10 και θα είναι εφοδιασμένο με τον επερχόμενο Exynos 9830 της Samsung. Από πλευράς score, το Samsung Galaxy S11+ σημείωσε 427 στο Single-Core και 2.326 στο Multi-Core. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Single-Core score είναι χαμηλότερο από αυτό του Exynos 9825.

Keywords
Τυχαία Θέματα