Samsung Galaxy Note 10.1, Το πρώτο unboxing προτού να κυκλοφορήσει

Έτσι γίνεται με τις πολυαναμενόμενες συσκευές… Προτού καν να κυκλοφορήσουν έχουν βγει όλα στη φόρα, τεχνολογικά χαρακτηριστικά, σχεδιαστικά στοιχεία, ακόμα και κανονικό unboxing σε ορισμένες περιπτώσεις όπως αυτή του Samsung Galaxy Note 10.1, που οι Κορεάτες του Brave Post μας δείχνουν αναλυτικά.

Πέρα από το unboxing αυτό καθ’εαυτό, εκείνο το στοιχείο που αξίζει να σημειωθεί σε αυτή την πρώτη επαφή με τη συσκευή είναι ότι θα είναι εξοπλισμένο με

τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 4412 του Samsung Galaxy S III στα 1.4Ghz, ενώ η μνήμη RAM θα είναι στα 2 GB. Μια χαρά!

Τα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του μέσα από το unboxing αποκαλύπτουν εσωτερική μνήμη 16GB, micro SD slot, οθόνη 10.1 inch PLS, ανάλυση 1280 x 800, κάμερες μία 5 megapixels πίσω και μία 1.9 megapixels εμπρός, λήψη βίντεο 1080p, μπαταρία 7000mAh, συνδεσιμότητα HSPA+/Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth, GPS και λειτουργικό σύστημα Ice Cream Sandwich. Ένα ακόμα από τα στοιχεία που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι η ταμπλέτα αυτή θα λειτουργεί και ως τηλέφωνο.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα