Galaxy Note 10: Hands-on βίντεο αποκαλύπτει λεπτομέρειες

21:14 2/8/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Η κορεάτικη κατασκευάστρια ετοιμάζεται για την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Note 10 και έως τώρα έχουμε δει αρκετά leaks των δύο συσκευών τα οποία αφορούν τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό τους.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε την εμφάνιση του ένα hands-on video στο οποίο παρουσιάζεται ένα mockup των Galaxy Note

10 και Note 10 Plus. Το βίντεο αποκαλύπτει κάποιες αλλαγές στον σχεδιασμό των συσκευών και επιβεβαιώνει κάποιες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το βίντεο το Samsung Galaxy Note 10 έχει 6,3 ίντσες οθόνη που είναι η μικρότερη που έχουμε δει στη σειρά από την κυκλοφορία του Note 7 και μετά. Από την άλλη, το Galaxy Note 10+ έχει 6,8 ίντσες οθόνη, αλλά χάρη στα λεπτά bezels και τον full screen σχεδιασμό φαίνεται μικρότερη.

Μία εμφανής διαφορά των Note 10 με τους προκατόχους τους είναι η απουσία της κλασικής θύρας ακουστικών. Η Samsung ακολούθησε την νέα τάση οπότε πλέον οι χρήστες θα πρέπει να αρκεστούν στην χρήση USB type-C και τη χρήση μετατροπέα ή bluetooth ακουστικών.

Ακόμη, η Samsung για πρώτη φορά στην Note σειρά τοποθετεί τις κάμερες στην αριστερή πλευρά και όχι στο κέντρο. Οι κάμερες στο Galaxy Note 10 είναι τρεις, σε κάθετη διάταξη, και αποτελούνται από την κύρια κάμερα, τον τηλεφακό και μία ευρυγώνια.

Όσον αφορά το Samsung Galaxy Note 10+ έρχεται με τέσσερις κάμερες οι οποίες έχουν παρόμοια διάταξη με αυτή των καμερών του Huawei P30 Pro. Η τέταρτη κάμερα είναι ένας ToF αισθητήρας και η selfie βρίσκεται σε ένα punch hole στο κέντρο της οθόνης.

Τέλος, το βίντεο αποκαλύπτει ότι η θέση των κουμπιών στα Samsung Galaxy Note 10 θα είναι αντίστοιχη με αυτή των προκατόχων τους. Η θύρα της κάρτα SIM βρίσκεται στην πάνω πλευρά και η θήκη του S Pen στην κάτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα