Samsung Galaxy Fold: Όλες οι συμβατές εφαρμογές για την αναδιπλούμενη οθόνη και το multi-tasking

Techblog.gr

Το Samsung Galaxy Fold είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει και ενόψει της επικείμενης διάθεσης του foldable smartphone η εταιρεία αποφάσισε να ανακοινώσει μερικά πράγματα όσον αφορά τις εφαρμογές που θα εκμεταλλεύονται πλήρως τις δυνατότητες των αναδιπλούμενων συσκευών.

Σε ένα νέο δελτίο τύπου η Samsung αναφέρθηκε στην πρόοδο της συνεργασίας με τη Google

η οποία έχει ως στόχο τη βελτίωση της υποστήριξης των αναδιπλούμενων συσκευών από τις εφαρμογές.

Επιπλέον, ο απώτερος σκοπός των εταιρειών είναι η πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που προσφέρουν αυτές οι συσκευές ειδικά όσον αφορά το multi-tasking. Οι δύο εταιρείες εργάζονται αρχικά πάνω στο Android 10 και έπειτα θα επεκταθούν και σε παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού της Google.

Στο ίδιο δελτίο τύπου, η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια αναφέρει κάποιες από της εφαρμογές που υποστηρίζουν πλήρως την αναδιπλούμενη οθόνη του Samsung Galaxy Fold.

Οι εφαρμογές που αναφέρονται στη δημοσίευση είναι το Facebook, το Twitter, εφαρμογές τις Microsoft όπως το Word και το Outlook, το Spotify, το Amazon Prime Video, το VSCO, το iHearthMedia και το App in the Air. Επίσης, η εταιρεία σημειώνει ότι αυτές είναι απλά ένα δείγμα της πλήρους λίστας η οποία περιέχει εκατοντάδες apps.

Πρέπει να σημειωθεί, πως η κατασκευάστρια έχει δοκιμάσει τις εφαρμογές μόνο στο Samsung Galaxy Fold. Οπότε, αν και αναφέρει ότι οι εφαρμογές υποστηρίζουν τις foldable συσκευές, σίγουρα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι γίνεται με τα υπόλοιπα αναδιπλούμενα smartphones.

Επιπλέον, αν και η εταιρεία δηλώνει ότι τα apps θα είναι διαθέσιμα στο Google Play Store, σίγουρα δεν θα είναι άμεσα προσβάσιμες από τους χρήστες ολων των αγορών. Σε κάθε περίπτωση, παραμένει θετικό το γεγονός ότι οι προγραμματιστές συνεργάζονται με τους κατασκευαστές στο να κάνουν πιο χρηστικά τα foldable smartphones.

Keywords
Τυχαία Θέματα