Samsung Galaxy Alpha, πιο λεπτό από το iPhone 5s σε leaked φωτογραφίες

13:52 8/8/2014 - Πηγή: TechBlog

Το Samsung Galaxy Alpha αναμένεται να είναι η συσκευή που θα βάλει τη Samsung στο club των συσκευών με premium design καθώς θα έχει μεταλλική κατασκευή, μιας και η Samsung έχει δεχτεί έντονη κριτική για το σχεδιασμό των συσκευών της και το πλαστικό που χρησιμοποιεί.

Το Samsung Galaxy Alpha εμφανίζεται σε νέες

φωτογραφίες αυτή τη φορά δίπλα στο iPhone 5s. Βλέπουμε ότι το frame είναι εξολοκλήρου από μέταλλο ενώ το πάχος του είναι μικρότερο από του iPhone 5s το οποίο είναι στα 7.6mm, ίσως οι πληροφορίες που είχαμε ακούσει για το 6mm πάχος του Galaxy Alpha τελικά να ισχύουν. Να πούμε επίσης ότι, για το iPhone 6 έχει ακουστεί ότι θα έχει πάχος κάτω από 7mm, οπότε και από αυτή την άποψη η Samsung είναι «καλυμμένη».

Η συσκευή αναμένεται να έχει 4.7 ιντσών οθόνη, όπως το iPhpne 6, Super AMOLED και 320ppi, Οcta-core Exynos επεξεργαστή (πρόσφατα σκόραρε περισσότερο από τον Snapdragon 805), 2 GB RAM, και 32 GB μη επεκτάσιμη ενσωματωμένη μνήμη. Η κάμερα είναι στα 12 MP με 0.3s «super-fast autofocus».

Θα τρέχει Android 4.4.4 KitKat, θα έχει fingerprint και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Ο Exynos επεξεργαστής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά αναμένεται να υποστηρίζει LTE cat. 6 download speeds μέχρι και 300 Mbits.

Προκειμένου να πετύχει το κάτω των 7mm πάχος του Galaxy Alpha, η Samsung αναμένεται να βάλει 1850mAh αποσπώμενη μπαταρία, γεγονός που εξηγεί την 720p ανάλυση οθόνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα