Redmi Note 8T: Renders αποκαλύπτουν ότι είναι ίδιο με το Note 8

Techblog.gr

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί αρκετές φήμες για την κυκλοφορία του Redmi Note 8T χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Ο γνωστός leakster @Sudhanshu1414 δημοσίευσε renders της πίσω πλευράς του Redmi Note 8T σε τρία χρώματα μαύρο, μπλε και λευκό. Στις εικόνες αυτές συγκρίνει το επερχόμενο smartphone με το απλό Note 8.

Redmi Note

8T (left) vs Redmi Note 8 (right).#RedmiNote8 #RedmiNote8T #48MP #Xiaomi pic.twitter.com/KilQs1GhBF

— Sudhanshu Ambhore (@Sudhanshu1414) October 21, 2019

Σήμερα, ο ίδιος δημοσίευσε renders του Note 8T τα οποία αποκαλύπτουν την μπροστινή πλευρά του smartphone στα ίδια ακριβώς χρώματα.

Some more.#RedmiNote8T #RedmiNote8Series #Xiaomi pic.twitter.com/FVch12eT48

— Sudhanshu Ambhore (@Sudhanshu1414) October 22, 2019

Όπως είναι εμφανές το Redmi Note 8T θα έχει τέσσερις πίσω κάμερες κάθετα τοποθετημένες στο αριστερό άκρο και έναν τυπικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η μπροστινή πλευρά έχει μία σχεδόν full-screen οθόνη με waterdrop notch, ελάχιστα πλευρικά bezels και chin το οποίο φέρει το λογότυπο της Redmi.

Ο σχεδιασμός του Note 8T δεν διαφέρει καθόλου από αυτόν του Note 8. Η μόνη αλλαγή που φαίνεται να έχει κάνει η Redmi είναι στο χρωματικό σχεδιασμό της πίσω πλευράς του smartphone.

Ο leakster σχολιάζει ότι κατά πάσα πιθανότητα το Note 8T θα είναι ακριβώς το ίδιο smartphone, χωρίς καμία βελτίωση πέρα από την προσθήκη υποστήριξης NFC.

Keywords
Τυχαία Θέματα