Redmi K30 Pro: Με οθόνη 60Hz και το μεγαλύτερο vapor chamber που έχουμε δει

Techblog.gr

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετές ημέρες ότι η παρουσίαση του Redmi K30 Pro έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαρτίου. Ως συνήθως, όταν πλησιάζει η στιγμή της αποκάλυψης ενός smartphone αυξάνονται τα leaks και τα teasers.

Μέχρι τώρα, ξέρουμε ότι το Redmi K30 Pro θα έχει τον Snapdragon 865, LPDDR5 μνήμη RAM, UFS 3.1 αποθηκευτικό χώρο, τετραπλή κάμερα 64MP, και θα διαθέτει Game

Turbo 3.0.

Τι αποκαλύπτουν νεότερα leaks και teasers

Όπως όλα δείχνουν, το K30 Pro δεν θα έχει οθόνη 120Hz όπως η βασική έκδοση. Αντιθέτως, η κατασκευάστρια επέλεξε να το εφοδιάσει με μία AMOLED η οποία θα έχει ρυθμό ανανέωσης μόνο 60Hz. Επιπλέον, χάρη στην αλλαγή του panel το K30 Pro θα έχει in-display fingerprint scanner αντί για πλευρικό αισθητήρα.

Πέραν της οθόνης, αλλαγές βρίσκουμε και στη selfie κάμερα. Το Redmi K30 Pro θα έχει μόνο μία selfie κάμερα η οποία θα είναι τοποθετημένη σε pop-up μηχανισμό. Για να κλείσουμε με το hardware, το K30 Pro φαίνεται ότι θα έχει το μεγαλύτερο vapor chamber που έχουμε δει σε smartphone.

Το vapor chamber του K30 Pro θα καλύπτει μία περιοχή 3.435mm², κάτι που σημαίνει ότι θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερο αυτό του Honor V30 Pro το οποίο καλύπτει 914mm². Επιπλέον, μία θερμική απεικόνιση δείχνει ότι μετά από μία ώρα gaming το K30 Pro έχει θερμοκρασία 40.1°C, ενώ το V30 Pro έχει πιάσει του 43.3°C.

Τέλος, το Redmi K30 Pro θα είναι το επίσημο smartphone του Fast and Furious 9, θα λανσαριστεί με το σλόγκαν “Speed and Passion 9”, και θα κυκλοφορήσει σε τουλάχιστον τέσσερα χρώματα, πράσινο, μπλε, μοβ και λευκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα