Realme X50 Pro: Επιβεβαιώθηκε η Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz

Techblog.gr

Η Realme είναι μία από τις εταιρείες που θα παρουσίαζαν νέα προϊόντα στην έκθεση MWC 2020. Εφόσον η έκθεση ακυρώθηκε, η κατασκευάστρια ετοιμάζει ένα δικό της event στο οποίο θα παρουσιάσει το νέο της flagship Realme X50 Pro.

Νέο επίσημο teaser

Η Realme έχει ως πάγια τακτική να κάνει διαρκώς tease χαρακτηριστικά των επερχόμενων flagship, και μη, smartphones

της. Όσον αφορά το X50 Pro, τα χαρακτηριστικά του έξυπνου τηλεφώνου δημοσιεύει στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Xu Qi Chase.

Αυτή τη φορά, ο Xu Qi Chase αποκάλυψε μερικές βασικές λεπτομέρειες για την οθόνη του Realme X50 Pro. Σύμφωνα με τον ίδιο, το smartphone θα διαθέτει Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Με βάση παλαιότερες αναφορές, η οθόνη του X50 Pro θα έχει ανάλυση FullHD+ 2.400×1.080 pixels και αναλογία 20:9. Στο εσωτερικό του smartphone θα υπάρχει ο νεότερος επεξεργαστής της Quaolcomm, ο Snapdragon 865 με το 5G modem X55 που προσφέρει dual-mode 5G. Επιπλέον, το smartphone θα έχει 12GB LPDDR5 μνήμη RAM και 256GB UFS 3.0 εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Τέλος, η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι το Realme X50 Pro θα υποστηρίζει τη δική της τεχνολογία γρήγορης φόρτισης SuperDart 65W, η οποία ενδεχομένως βασίζεται στην SuperVOOC 2.0 που χρησιμοποιεί το Reno Ace.

Keywords
Τυχαία Θέματα