Realme X2 Pro: Θα έχει οθόνη 90Hz και τη γρηγορότερη φόρτιση στην Ευρώπη

Techblog.gr

Σχεδόν κάθε flagship smartphone που κυκλοφορεί έχει τρεις ή τέσσερις κάμερες. Σταδιακά, όλο και περισσότερες κατασκευάστριες εξοπλίζουν ακόμη και τα πιο οικονομικά κινητά με αντίστοιχο αριθμό καμερών. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι και η Realme που έχει ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα smartphones με τετραπλή πίσω κάμερα, και τώρα ετοιμάζεται να προσθέσει στη λίστα και το Realme X2 Pro.

Η Realme σε όλα τα προηγούμενα έξυπνα τηλέφωνα με τέσσερις πίσω κάμερες έχει

τοποθετήσει το module στην αριστερή πάνω γωνία. Κάτι που κάνουν αρκετές κατασκευάστριες για εξοικονόμηση χώρου στο εσωτερικό των smartphones. Ωστόσο, με το Realme X2 Pro άλλαξε τακτική και μετέφερε το module στο κέντρο της πίσω πλευράς.

Από την 1η Οκτωβρίου, στην ιστοσελίδα της Realme Ευρώπης αποκαλύπτονται τα κύρια χαρακτηριστικά του X2 Pro, ένα κάθε μέρα. Το τελευταίο στοιχείο που αποκάλυψε η εταιρεία είναι ότι το smartphone θα έχει τετραπλή πίσω κάμερα 64MP με υποστήριξη 20x υβριδικού ζουμ.

Μέχρι τώρα η εταιρεία έχει αποκαλύψει ότι το Realme X2 Pro θα είναι το πρώτο smartphone σε αυτό το εύρος τιμής που θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 855+, θα έχει οθόνη με 90Hz ρυθμό ανανέωσης και θα υποστηρίζει 50W γρήγορη φόρτιση, την πιο γρήγορη στην Ευρώπη σύμφωνα με την ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα