Pro Display XDR: Η Apple προειδοποεί ότι δεν επιτρέπεται να την καθαρίσεις με third-party πανάκι

Techblog.gr

Το Pro Display XDR της Apple είναι διαθέσιμο για παραγγελία από εχθές, σήμερα όμως η Apple δημοσίευσε ένα νέο έγγραφο το οποίο καθοδηγεί τον χρήστη για το πως να καθαρίσει την οθόνη κόστους $4.999. Σύμφωνα λοιπόν με το έγγραφο, ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το πανάκι που υπάρχει μέσα στο πακέτο αγοράς του Pro Display XDR το οποίο παρέχει η Apple για

τον καθαρισμό του display.

Τα βήματα για τον καθαρισμό της απλής έκδοσης με το Standard Glass είναι απλά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε “clean, dry microfiber πανάκι”, για να καθαρίσετε το γυαλί από την σκόνη. Σύμφωνα με την Apple, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγο νερό για καλύτερο καθαρισμό, δεν συνιστάται όμως η χρήση ακετόνης.

Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα για όποιον επιλέξει να αγοράσει την έκδοση Nano-texture glass αφού η Apple λέει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποτέ κάποιον third-party πανάκι για τον καθαρισμό του γυαλιού. Σε αυτήν την περίπτωση απαγορεύεται και η χρήση νερού ή κάποιου άλλου είδους υγρού. Αυτό πιθανόν συμβαίνει λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την δημιουργία του Nano-texture glass, το οποίο προσφέρει χαμηλότερη ανακλαστικότητα και λιγότερη αντανάκλαση.

Οδηγίες υπάρχουν ακόμη και για να καθαρίσετε το πανάκι:Πλύνεται στο χέρι το πανάκι με σαπούνι και νερό.Ξεπλύνετε καλά.Αφήστε το πανάκι να στεγνώσει για τουλάχιστον 24 ώρες.

Αν χαθεί το πανάκι τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στην Apple για την αντικατάσταση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα