PlayStation 5: Πόσο διαρκούν οι αποκλειστικότητες των Deathloop, Ghostwire και Athia


Πέραν των παιχνιδιών από τα δικά του studio, το PlayStation 5 έχει αποκλειστικότητες και από άλλα studio και σήμερα μάθαμε για πόσο. Συγκεκριμένα, μέσα από το νέο βίντεο της ίδιας της Sony για τα επερχόμενα next-gen παιχνίδια μάθαμε ως πότε θα είναι αποκλειστικότητες τα Deathloop, Ghostwire Tokyo και Project

Athia.

Αρχικά, το νέο και μυστηριώδες RPG Project Athia από το νέο στούντιο Luminous Productions της Square Enix, θα παραμείνει αποκλειστικό για τουλάχιστον 24 μήνες. Στη συνέχεια έχουμε τα Deathloop και Ghostwire Tokyo, τα οποία αναπτύσσονται από studio που ανήκουν πλέον στη Microsoft όμως θα τιμήσουν τη συμφωνία με την Sony και θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το PlayStation 5 για 12 μήνες.

Να σημειωθεί επίσης ότι όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα και για PC. Όπως και να έχει πάντως, το 2021 θα είναι μία δυνατή χρονιά για τους gamers, ενώ οι κάτοχοι (ή όσοι περιμένουν) PlayStation 5 θα έχουν Horizon Forbidden West, Gran Turismo 7 και God of War Ragnarok, πέραν των υπολοίπων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

PlayStation 5: Πόσο διαρκούν οι αποκλειστικότητες των Deathloop, Ghostwire και Athia - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα