PlayStation 5: Περίεργο bug γυρνάει το δισκάκι ανά ώρα, ότι και να κάνετε

Ένα περίεργο bug του PlayStation 5 ανακάλυψαν οι πρώτοι αγοραστές, καθώς η κονσόλα γυρνάει το δισκάκι ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείται. Οι αναφορές ξεκίνησαν από κατόχους στο Reddit, ενώ και στα forum του Resetera οι χρήστες παραπονιούνται για αυτό το περίεργο bug.

Συγκεκριμένα, αν έχετε δισκάκι μέσα στο PlayStation 5 σας, αυτό θα το γυρνάει ανά περίπου

45 λεπτά με μία ώρα, κάτι που ίσως να ήταν φυσιολογικό αν παίζατε το παιχνίδι. Από την άλλη, μιλάμε για bug γιατί αυτό γίνεται ακόμα και αν παίζετε κάποιο ψηφιακό παιχνίδι που δεν έχει σχέση με το δισκάκι.

Οι πρώτοι που αντιμετώπισαν το bug νόμιζαν ότι έχει να κάνει με κάποιοι είδους νέο σύστημα πιστοποίησης των παιχνιδιών. Όμως, φαίνεται πως το PlayStation 5 γυρνάει το δισκάκι ασχέτως το τι κάνετε εκείνη την ώρα, ενώ υπάρχουν αναφορές πως το bug μπορεί να γίνει ακόμα και όταν βρίσκεστε στο αρχικό μενού. Το πρόβλημα προφανώς είναι ο επιπλέον θόρυβος που κάνει η κονσόλα στην προσπάθεια να διαβάσει το δισκάκι.

Βέβαια και το PlayStation 4 έλεγχε το δισκάκι όταν ξεκινούσε η κονσόλα αλλά και όταν ξεκινούσατε το παιχνίδι, για verification. Όμως, εδώ μιλάμε για ξεκάθαρο bug που περιμένουμε να λυθεί σε κάποιο επερχόμενο update του PlayStation 5.

Keywords
Τυχαία Θέματα