Plantronics Explorer 110 Bluetooth: Φωνή, μηνύματα και audio streaming χωρίς χέρια

Techblog.gr

Αν ψάχνουμε για ένα απλό hands-free το οποίο θα μας βοηθήσει να επικοινωνούμε με άνεση κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες, τότε το Plantronics Explorer 110 Bluetooth είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε.

Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούμε να δώσουμε φωνητικές εντολές, να ενεργοποιήσουμε τη Siri, τον Google Assistant ή την Cortana, να πραγματοποιήσουμε κλήσεις ή να στείλουμε μηνύματα.

Το Plantronics Explorer 110 Bluetooth μπορεί να

συνδεθεί σε δύο συσκευές ταυτόχρονα και κάνει stream μουσική. Επίσης, ενημερώνει τακτικά των χρήστη μέσω φωνής, για την κατάσταση της μπαταρίας, τον υπολειπόμενο χρόνο αυτονομίας, και πολλά άλλα.

Μία εντυπωσιακή λειτουργία του Plantronics Explorer 110 Bluetooth είναι το Deep Sleep λειτουργία η οποία του προσφέρει αυτονομία έως και έξι μήνες. Επιπλέον, το νέο hands-free της Plantronics έρχεται πακέτο με φορτιστή αυτοκινήτου, ώστε να μπορούμε να το φορτίζουμε και εν κινήσει.

Επίσης, το Plantronics Explorer 110 Bluetooth προσφέρει HD ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων, αρκεί φυσικά να υποστηρίζεται από τον πάροχο και τη σύνδεση μας.

Το Plantronics Explorer 110 Bluetooth έχει κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, είναι τόσο ελαφρύ και εργονομικό που μπορεί να ξεχάσουμε ότι το φοράμε. Πέραν όλων αυτών, η Plantronics μας προσφέρει μία μικρή βάση για το hands-free η οποία μας βοηθά να το τοποθετούμε εύκολα στους αεραγωγούς του αυτοκινήτου.

Τα Plantronics Explorer 110 Bluetooth θα τα βρείτε στις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών της χώρα μας.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα