Philips Hue: Θα κυκλοφορήσει τις πρώτες Edison-style έξυπνες λάμπες, σύμφωνα με φήμες

09:02 4/6/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Αρκετοί έχουμε αντικαταστήσει τις συσκευές στο σπίτι μας με έξυπνες, από λάμπες και πρίζες, μέχρι ζυγαριές και θερμοστάτες. Η Philips Hue είναι μία από τους κυρίαρχους στο χώρο αφού προσφέρει λάμπες, φωτιστικά, και διακόπτες ντίμερ.

Ωστόσο, η εταιρεία φαίνεται ότι θέλει να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της αφού το φθινόπωρο λέγεται πως θα προσφέρει νέα φωτιστικά, έξυπνες πρίζες και Edison-style

λάμπες. Σύμφωνα με το iCulture, η Philips θα λανσάρει τη νέα σειρά προϊόντων τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Το κύριο προϊόν της σειράς θα είναι μία έξυπνη πρίζα που υποστηρίζει την Amazon Alexa, τον Google Assistant, και το Apple HomeKit. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν η πρίζα θα χρειάζεται το Hue Bridge για να λειτουργεί πλήρως, όμως γνωρίζουμε ότι θα κοστίζει περίπου 30 ευρώ και θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα στην IFA, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο στις 6 Σεπτεμβρίου .

Η Philips θα παρουσιάσει επίσης λαμπτήρες οι οποίοι θα παράγουν παρόμοιο φως με τις παλαιού τύπου λάμπες πυρακτώσεως. Επιπλέον, θα λειτουργούν με Bluetooth και με την πλατφόρμα Zigbee. Θα κυκλοφορήσουν σε τρία σχήματα, μικρό E27, μεγάλο G93 και επιμηκυμένο ST19, και θα κοστίζουν από 20 μέχρι 30 ευρώ το τεμάχιο.

Αργότερα φέτος, ορισμένα υπάρχοντα μοντέλα λαμπτήρων όπως το Hue Go, το Candle E14 και το White Ambience GU10, θα κυκλοφορήσουν εκ νέου με βελτιώσεις στο σχεδιασμό και υποστήριξη Bluetooth. Τέλος, άλλα προϊόντα φωτισμού θα κυκλοφορήσουν κατά πάσα πιθανότητα το φθινόπωρο με κόστος από 90 έως 150 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα