Phil Spencer: Το Project Scarlett θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικό σε ισχύ και τιμή με το PS5

Techblog.gr

Η αγορά ετοιμάζεται για την κυκλοφορία των επόμενων μεγάλων κονσολών, οι οποίες φυσικά θα έρθουν από την Microsoft και την Sony. Η Sony έχει αποκαλύψει τα σχέδια της και γνωρίζουμε ήδη ότι το επόμενο κεφάλαιο της εταιρείας είναι το Playstation 5 (PS5). Η Microsoft

από την άλλη έχει το Project Scarlett το οποίο αναφέρεται στον διάδοχο του Xbox One, δεν γνωρίζουμε όμως ακόμη την επίσημη ονομασία του.

Τώρα, ο Phil Spencer, Xbox και gaming chief της Microsoft δήλωσε:

Θα έλεγα ότι μάθαμε από το Xbox One και δεν θα είμαστε εκτός ανταγωνισμού σε ισχύ και τιμή. Αν θυμάστε το Xbox One ήταν 100 δολάρια πιο ακριβό και δεν είχε την ίδια δύναμη. Ξεκινήσαμε το Project Scarlett με αυτήν την ομάδα με σκοπό να έχουμε επιτυχία στην αγορά.

Επιπλέον, ο Phil δήλωσε στο The Verge ότι υπήρχαν αρκετές συζητήσεις για το αν θα δημιουργηθεί μία νέα γενιά, με την τελική απόφαση να ήταν πάντα η ίδια. “Ναι, και νομίζουμε ότι θα υπάρξουν και άλλες γενιές μπροστά μας”.

Τα έχουμε ποντάρει όλα στο Project Scarlett και θέλω να ανταγωνιστώ με τους σωστούς τρόπους και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε στρέψει την προσοχή μας στο cross-play και το backward compatibility.

Το Project Scarlett που αποκαλύφθηκε στην E3, αναμένεται να υποστηρίζει ανάλυση 8K με ρυθμό ανανέωσης που θα φτάνει έως και τα 120fps καθώς και ray tracing και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης. Επιπλέον, η Microsoft αναμένεται να ενσωματώσει στο επόμενο Xbox, SSD και μία custom CPU βασισμένη στις αρχιτεκτονικές Zen 2 και Radeon RDNA.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα