PS5 και Xbox Series X: Ίσως ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα

Τόσο η Sony όσο και η Microsoft αναμένεται προς τα τέλη του 2020 να κυκλοφορήσουν τις νέες τους κονσόλες οι οποίες θα ακούνε στο όνομα PlayStation 5 και Xbox Series X. Τα χαρακτηριστικά των δύο κονσολών έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τις δύο εταιρείες ωστόσο υπάρχουν πράγματα που δεν έχουν ανακοινωθεί όπως ο σχεδιασμός της ίδιας της κονσόλας του PS5.

lang="en" dir="ltr">This is the one time I will actually add a caveat, for the last sentence in this case, as we are living through an unprecedented situation and this is the one time where external factors such as COVID-19 could actually change plans right at the last minute. But we'll see.

— Daniel Ahmad (@ZhugeEX) April 19, 2020

Νέες πληροφορίες που έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι με την ακύρωση της E3 2020 αρκετές ανακοινώσεις άλλαξαν ημερομηνία, και ορισμένες έχουν οριστεί για νωρίτερα ενώ κάποιες άλλες δεν άλλαξαν καθόλου. Σύμφωνα με τον Daniel Ahmad, γνωστό αναλυτή στην gaming βιομηχανία, η πρώτη παρουσίαση των κονσολών καθώς και των πρώτων παιχνιδιών θα γίνει πολύ νωρίτερα από ότι είχε δρομολογηθεί.

Δεδομένου λοιπόν ότι η E3 ήταν τον Ιούνιο και ότι ο Απρίλιος τελειώνει πιθανόν θα δούμε κάποια παρουσίαση μέσα στον Μάιο χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η Sony αποκάλυψε το προηγούμενο διάστημα το controller το οποίο ακούει στο όνομα DualSense ενώ για το Xbox Series X γνωρίζουμε τον σχεδιασμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Τεχνολογία > TechBlog
PS5, Xbox Series X, Ίσως,PS5, Xbox Series X, isos