OnePlus Z: Η τιμή του θα κυμανθεί στα 299 δολάρια Αμερικής

Η OnePlus με το πέρας των χρόνων μετατράπηκε σε μία high-end flagship εταιρεία, της οποίας τα smartphone αγγίζουν τα 1000 ευρώ και δεν απευθύνονται σε όλους. Η εταιρεία έκανε γνωστό το προηγούμενο διάστημα ότι θέλει να επιστρέψει στα φθηνά smartphone τα οποία θα μπορεί να αγοράσει περισσότερος κόσμος και η αρχή σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει με το OnePlus Z.

Το smartphone της Κινεζικής εταιρείας σύμφωνα

με μία νέα αναφορά θα κοστολογηθεί στα $299 και η κυκλοφορία του φημολογείται ότι θα γίνει στις αρχές του επόμενου μήνα. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη και δεν γνωρίζουμε αν όντως το OnePlus Z θα κυμανθεί σε αυτήν την τιμή.

It's been a while… https://t.co/O61EoIa3Gc

— Carl Pei (@getpeid) June 19, 2020

Χαρακτηριστικά

Το OnePlus Z φημολογείται ότι θα έχει S-AMOLED πάνελ των 6.55 ιντσών με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Εσωτερικά θα κρύβεται ο Snapdragon 765 που υποστηρίζει 5G σε συνδυασμό με 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα θα έχει τριπλή ή τετραπλή διάταξη και θα αποτελείται από 64MP, 16MP και 2MP ενώ η front facing κάμερα θα ανέρχεται στα 16MP. Τέλος, η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.300mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W.

Keywords
Τυχαία Θέματα