OnePlus 8: Eπιβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός, έρχεται με τριπλή κάμερα

Techblog.gr

Εδώ και πολύ καιρό γνωρίζουμε ότι τα επερχόμενα flagships της OnePlus θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα OnePlus 7, τουλάχιστον όσον αφορά την πλάτη. Τώρα, έκανε την εμφάνιση της μία θήκη για το OnePlus 8, η οποία επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό του.

Θα μοιάζει με τον προκάτοχο του

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα GizTop εμφανίστηκε μία TPU θήκη, η κλασική διάφανη θήκη που προσφέρουν αρκετές εταιρείες μέσα στο κουτί, η οποία φέρεται να ανήκει στο OnePlus 8.

Σύμφωνα

με τις εικόνες της καταχώρησης, το OnePlus 8 θα έχει τριπλή κάμερα τοποθετημένη σε κάθετο module, το οποίο θα βρίσκεται στο κέντρο της πλάτης του smartphone. Κάτω ακριβώς από το module των καμερών βλέπουμε το LED flash και το λογότυπο της εταιρείας.

Στη μπροστά πλευρά υπάρχει ένα ευρύ punch hole, στην πάνω αριστερή γωνία. Το OnePlus 8 θα έχει curved οθόνη με σχετικά μικρά bezels στην κορυφή και το κάτω μέρος.

Στην αριστερή μεριά το smartphone θα έχει το γνωστό DND switch της εταιρείας και στη δεξιά τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του ήχου και απενεργοποίηση της συσκευής. Τέλος, στο κάτω μέρος μπορούμε να διακρίνουμε τη θύρα USB type-C.

Keywords
Τυχαία Θέματα