OnePlus 8 Pro: Official press images αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό

15:27 2/4/2020 - Πηγή: TechBlog

Το WinFuture κυκλοφόρησε για ακόμη μία φορά επίσημες press φωτογραφίες ενός ακόμη smartphone το οποίο αυτήν την φορά ανήκει στην OnePlus. Πιο συγκεκριμένα, επίσημες press φωτογραφίες του OnePlus 8 Pro αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του smartphone για το οποίο ακούμε τον τελευταίο καιρό καθώς και τα χρώματα. Όπως μπορούμε να δούμε το flagship smartphone θα έχει τέσσερις κάμερες στο κέντρο της πλάτης ενώ το front

panel θα αποτελείται από μικρά bezel και ένα punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία.

Χαρακτηριστικά

Το OnePlus 8 Pro φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 6.78 ιντσών τύπου AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ανάλυση QHD+ και φωτεινότητα η οποία θα αγγίζει τα 1.300 nits. Όπως προαναφέρθηκε, στο front panel θα υπάρχει punch-hole το οποίο θα φιλοξενεί την κάμερα η οποία θα ανέρχεται στα 16MP.

Τα γρανάζια θα γυρίσει ο Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 8 ή 12GB μνήμη RAM τύπου LPDDR5 και αποθηκευτικό χώρο 128 ή 256GB τύπου UFS 3.0. Στον τομέα της κάμερας θα υπάρχουν δύο κάμερες των 48MP της Sony, εκ των οποίων η μία θα είναι κύρια και η άλλη ultra wide. Η τετραπλή κάμερα θα συμπληρώνεται από μία 8MP telephoto με 3x optical zoom και 30x digital zoom καθώς και μία 5MP Color Filter.

Τέλος, ζωή στο smartphone θα δίνει μία μπαταρία χωρητικότητας 4.510mAh η οποία θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, ασύρματη γρήγορη φόρτιση καθώς και αντίστροφη φόρτιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα